Cybex SA

Cybex SA

Cybex SA
Cybex SA

Η Cybex SA, με έδρα το κέντρο της Αθήνας, στην Ελλάδα, ειδικεύεται στις Υπηρεσίες Διαδικτύου στους τομείς της ανάπτυξης ιστοσελίδων, της φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και του εμπορίου, εγκατάστασης και λειτουργίας IP καμερών και μετεωρολογικών σταθμών.

Τα έργα χρησιμοποιούν εκτενώς, τεχνολογία RDBMS, ακατέργαστη απόκτηση δεδομένων</a > και είναι ενσωματωμένα με προϋπάρχοντα Πληροφοριακά Συστήματα.

Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι γραφίστες μας υπερηφανεύονται για τη δημιουργία δυναμικών και ελκυστικών ιστοσελίδων. Στο παρελθόν προσφέραμε προηγμένες υπηρεσίες σχετικές με τον ιστό, όπως emailSMS, windSMS και PANAFON SnowCam.

Από την ίδρυσή της τον Φεβρουάριο του 1997, η εταιρεία δεσμεύεται και θα συνεχίσει να δεσμεύεται στην εκπλήρωση του πελάτες απαιτήσεις και στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε μετεωρολογικούς σταθμούς ή δικτυακές κάμερες σχεδόν οπουδήποτε (στην κορυφή των βουνών ή των παραλιών) χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικού ρεύματος ή τυπικών τηλεφωνικών γραμμών. Ρίξτε μια ματιά σε ποιες υπηρεσίες προσφέρουμε. Δείτε το τελευταίο μας τελευταίο έργο σχετικά με το Meteocam. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η γνωστή, Αναφορά χιονιού ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1996 . Το καλοκαίρι του 1997, ήμασταν οι πρώτοι που εγκαταστήσαμε μια κάμερα εξωτερικού χώρου στο Σχινιάς παραλία στον κόλπο του Μαραθώνα, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Κωπηλασίας και Κανό. Αργότερα την ίδια χρονιά αναπτύξαμε emailSMS. Το 1999 ξεκίνησε τη λειτουργία της η πρώτη κάμερα Meteo Snow στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Το 2001, αναλάβαμε το πρώτο μας έργο webcasting για την ημέρα έναρξης του Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2013, αναπτύξαμε τη δική μας μονάδα Meteo Camera ικανή για ζωντανή ροή και ενσωμάτωση μετεωρολογικού σταθμού: Meteocam . Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες κάμερες Meteo σε λειτουργία που καλύπτουν χιονοδρομικά κέντρα, λιμάνια, μαρίνες, κλαμπ windsurf, κλαμπ kitesurf, ξενοδοχεία, αρχαιολογικούς χώρους, κάμερα κυκλοφορίας, εκδηλώσεις, beach bar, νυχτερινά κέντρα και εργοτάξια.

Το Cybex εγκρίθηκε από το N.T.P.C. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) – Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) ως επίσημο καταχώριση τομέα ονόματα που λήγουν ( .gr) και αναλαμβάνει να υποβάλει το δικό σας domain name οικονομικά και με ασφάλεια. Εδώ μπορείτε να δείτε πληροφορίες και τον τιμοκατάλογο για την εγγραφή τομέα και άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

18-20 Navarinou Street, Athens 10680, Greece

GALLERY

Επισκεφθείτε την  Cybex SA

Για περισσότερες πληροφορίες επιστρέψτε στην αρχική σελίδα κάνοντας κλικ εδώ.